Laatste nieuws

Afstudeerpresentatie Gert Zuidberg

OU-student Gert Zuidberg presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 13.00 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Op weg naar beperking van energiegebruik in rekencentra' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Patrick Molijn

OU-student Patrick Molijn presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 15.00 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'P2P network classification' in het kader van de masterstudie Software Engineering.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Joris van Houts

OU-student Joris van Houts presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 11.30 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Hoe gebruikt men de kracht van agile ontwikkelmethoden?' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Annemarie van Gelder

OU-studente Annemarie van Gelder presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 10.00 uur in Utrecht haar afstudeerverslag 'Requirements Management: theorie en praktijk' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Startbijeenkomst masteropleiding Software Engineering

Op dinsdag 9 september 2014 zal in studiecentrum Utrecht een startbijeenkomst plaatsvinden van de masteropleiding Software Engineering, voor nieuwe en gevorderde studenten van de masters Software Engineering en Computer Science.

Lees meer »

Informatica scoort goed in Keuzegids Deeltijd & Duaal

In de nieuwe Keuzegids Deeltijd & Duaal blijven de OU-opleidingen de best beoordeelde deeltijdopleidingen. De meeste lof is er op de aspecten inhoud, programma en academische vorming. De bachelor Informatica wordt ook gewaardeerd vanwege de communicatie. 

Lees meer »