Laatste nieuws

Afstudeerpresentatie Joris van Houts

OU-student Joris van Houts presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 11.30 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Hoe gebruikt men de kracht van agile ontwikkelmethoden?' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Annemarie van Gelder

OU-studente Annemarie van Gelder presenteert op dinsdag 9 september 2014 om 10.00 uur in Utrecht haar afstudeerverslag 'Requirements Management: theorie en praktijk' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Startbijeenkomst masteropleiding Software Engineering

Op dinsdag 9 september 2014 zal in studiecentrum Utrecht een startbijeenkomst plaatsvinden van de masteropleiding Software Engineering, voor nieuwe en gevorderde studenten van de masters Software Engineering en Computer Science.

Lees meer »

Europese introductiecursus Green Sustainable Data Centres online

OU-docent en -onderzoeker Anda Counotte nam deel aan een Europees project waarin een introductiecursus Green Sustainable Data Centres werd gemaakt.

Lees meer »

Informatica scoort goed in Keuzegids Deeltijd & Duaal

In de nieuwe Keuzegids Deeltijd & Duaal blijven de OU-opleidingen de best beoordeelde deeltijdopleidingen. De meeste lof is er op de aspecten inhoud, programma en academische vorming. De bachelor Informatica wordt ook gewaardeerd vanwege de communicatie. 

Lees meer »

Introductiebijeenkomsten bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde

De eerstvolgende introductiebijeenkomsten van de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde zijn op woensdag 23 april, woensdag 3 september en donderdag 20 november 2014. Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die beginnen aan een van de bacheloropleidingen van Informatica en Informatiekunde. De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Lees meer »