Laatste nieuws

Afstudeerpresentatie Marianna Zelichenko

Marianna Zelichenko presenteert op dinsdag 9 december 2014 om 13.30 uur in Utrecht haar afstudeerverslag 'Een zoektocht naar een stakeholdergericht model voor categorisatie en prioritering van requirements' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Harold Pootjes genomineerd voor OU-docent van het jaar

Harold Pootjes is namens de discipline Informatica en informatiekunde genomineerd voor de titel van OU-docent van het Jaar 2014. Deze titel wordt tijdens de jaarlijkse Dag van het Onderwijs van de Open Universiteit op 4 december toegekend.

Lees meer »

Startbijeenkomst masteropleiding Software Engineering

Op donderdag 5 februari 2015 zal in studiecentrum Utrecht een startbijeenkomst plaatsvinden van de masteropleiding Software Engineering, voor nieuwe en gevorderde studenten van de masters Software Engineering en Computer Science.

Lees meer »

Keuzegids: zeer goede perspectieven wo-informatici

Informatici en informatiekundigen met een wo-opleiding hebben zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt, in tegenstelling tot hbo-informatici. Dat is te lezen op de website van de Keuzegids, die deze week de OU-bacheloropleiding Informatica heeft uitgeroepen tot beste van Nederland.

Lees meer »

OU-bacheloropleiding Informatica beste van Nederland

De bacheloropleiding Informatica van de Open Universiteit is uitgeroepen tot de beste van Nederland in de Keuzegids Universiteiten 2015, die deze week is verschenen. Bovendien heeft de opleiding het predicaat Topopleiding gekregen.

Lees meer »

Sustainability Challenge 2014

Dit najaar wordt de tweede editie van de Sustainability Challenge georganiseerd: de duurzaamste business case-competitie van Nederland. Tijdens deze Challenge bedenken honderd studenten en recent afgestudeerden uit heel Nederland een oplossing voor een aan duurzaamheid gerelateerd vraagstuk van een bedrijf.

Lees meer »