Laatste nieuws

Afstudeerpresentatie Trace-based debugging - A scalable solution

Maarten Lenferink presenteert op vrijdag 9 december 2016 om 11 uur zijn afstudeerverslag 'Trace-based debugging - A scalable solution?'. Lenferink voltooit hiermee zijn masteropleiding Software Engineering van de Open Universiteit.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie: relatie-algebra in intelligente tutoringsystemen

Esther Hageraats presenteert op maandag 14 december 2016 om 14 uur in Enschede haar afstudeerverslag 'Using Relation Algebra to generate feedback to students in an Intelligent Tutoring System'. Hageraats voltooit hiermee haar masteropleiding Business Process Management and IT van de Open Universiteit.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie: Business alignment met IT

Henk Meines presenteert op dinsdag 6 december 2016 in studiecentrum Eindhoven zijn afstudeerverslag 'Business alignment met IT - De rol van de business'. Meines voltooit hiermee zijn masteropleiding Business Process Management and IT van de Open Universiteit.

Lees meer »

Erasmus+ project Advise-Me

In september 2016 is het driejarige Advise-Me project gestart: Automatic Diagnostics with Intermediate Steps in Mathematics Education. Daarin gaat de Open Universiteit, samen met partners uit Nederland, Duitsland en Frankrijk, digitale toets- en oefenomgevingen voor het reken-wiskundeonderwijs verbeteren. De meeste omgevingen beoordelen alleen eindantwoorden, niet de tussenstappen op weg naar het antwoord. Het beoordelen van tussenstappen is echter cruciaal voor een gedetailleerd inzicht in de specifieke vaardigheden van leerlingen.

Lees meer »