Laatste nieuws

Presentaties TouW-symposium 'Enterprise architecture' beschikbaar

Op zaterdag 22 november 2014 was in het OU-studiecentrum in Amsterdam het jaarlijkse TouW-Informaticasymposium, voor studenten en docenten van het wetenschapsgebied Informatica en informatiekunde. Deze keer was het thema 'Enterpise architecture'.

Lees meer »

Computer Science Education Research Conference 2015

De eerstvolgende Computer Science Education Research Conference (CSERC) vindt plaats op 23 en 24 april 2015 in Enschede. De organisatie van deze jaarlijkse conferentie is in handen van de Open Universiteit.

Lees meer »

Startbijeenkomst masteropleiding Software Engineering

Op donderdag 5 februari 2015 zal in studiecentrum Utrecht een startbijeenkomst plaatsvinden van de masteropleiding Software Engineering, voor nieuwe en gevorderde studenten van de masters Software Engineering en Computer Science.

Lees meer »

Keuzegids: zeer goede perspectieven wo-informatici

Informatici en informatiekundigen met een wo-opleiding hebben zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt, in tegenstelling tot hbo-informatici. Dat is te lezen op de website van de Keuzegids, die deze week de OU-bacheloropleiding Informatica heeft uitgeroepen tot beste van Nederland.

Lees meer »

OU-bacheloropleiding Informatica beste van Nederland

De bacheloropleiding Informatica van de Open Universiteit is uitgeroepen tot de beste van Nederland in de Keuzegids Universiteiten 2015, die deze week is verschenen. Bovendien heeft de opleiding het predicaat Topopleiding gekregen.

Lees meer »