Laatste nieuws

Startbijeenkomst masteropleiding Software Engineering

Op donderdag 5 februari 2015 zal in studiecentrum Utrecht een startbijeenkomst plaatsvinden van de masteropleiding Software Engineering, voor nieuwe en gevorderde studenten van de masters Software Engineering en Computer Science.

Lees meer »

Keuzegids: zeer goede perspectieven wo-informatici

Informatici en informatiekundigen met een wo-opleiding hebben zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt, in tegenstelling tot hbo-informatici. Dat is te lezen op de website van de Keuzegids, die deze week de OU-bacheloropleiding Informatica heeft uitgeroepen tot beste van Nederland.

Lees meer »

OU-bacheloropleiding Informatica beste van Nederland

De bacheloropleiding Informatica van de Open Universiteit is uitgeroepen tot de beste van Nederland in de Keuzegids Universiteiten 2015, die deze week is verschenen. Bovendien heeft de opleiding het predicaat Topopleiding gekregen.

Lees meer »

Sustainability Challenge 2014

Dit najaar wordt de tweede editie van de Sustainability Challenge georganiseerd: de duurzaamste business case-competitie van Nederland. Tijdens deze Challenge bedenken honderd studenten en recent afgestudeerden uit heel Nederland een oplossing voor een aan duurzaamheid gerelateerd vraagstuk van een bedrijf.

Lees meer »