Laatste nieuws

Afstudeerpresentatie Marcel Dijkman

Marcel Dijkman presenteert op dinsdag 28 oktober 2014 om 15.00 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'De aansluiting van enterprise-architectuur op productinnovatie binnen organisaties. De innovatie-architectuur als verbindende schakel' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Remco Kamphuis

Remco Kamphuis presenteert op dinsdag 28 oktober 2014 om 13.30 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Embarking On Enterprise Architecture; A Study into Enterprise Architecture Start-up Factors in Dutch Government Organisations' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Azar Lalmohamed

Azar Lalmohamed presenteert op dinsdag 28 oktober 2014 om 11.30 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Expressing Hohfeldian legal concepts, traceability and ambiguity with a relation algebra-based information system' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie Annemarie van Gelder

OU-studente Annemarie van Gelder presenteert op dinsdag 28 oktober 2014 om 10.00 uur in Utrecht haar afstudeerverslag 'Requirements Management: theorie en praktijk' in het kader van de masterstudie Business Process Management and IT.

Lees meer »

Enterprise Architecture thema TouW-symposium

Het jaarlijkse Touw-Informaticasymposium, op zaterdag 22 november in het studiecentrum in Amsterdam, heeft deze keer als thema Enterprise Architecture. Dit thema, tevens de naam van een nieuwe mastercursus, is gekozen door voormalig decaan Lex Bijlsma. Het programma staat ook in het teken van zijn afscheid in verband met zijn emeritaat.

Lees meer »

Informatica voor havo en vwo op de schop onder leiding van OU-informaticus

Het examenprogramma voor het keuzevak informatica in de bovenbouw havo/vwo gaat volledig op de schop. Een vernieuwingscommissie geleid door Erik Barendsen, hoogleraar aan de Open Universiteit en universitair hoofddocent aan de Radboud Universiteit, gaat ervoor zorgen dat scholieren de digitale wereld in de toekomst beter begrijpen en er zelf aan kunnen bijdragen.

Lees meer »

Sustainability Challenge 2014

Dit najaar wordt de tweede editie van de Sustainability Challenge georganiseerd: de duurzaamste business case-competitie van Nederland. Tijdens deze Challenge bedenken honderd studenten en recent afgestudeerden uit heel Nederland een oplossing voor een aan duurzaamheid gerelateerd vraagstuk van een bedrijf.

Lees meer »