Laatste nieuws

Winnaar best student paper award CSEDU 2014!

Jens Haag (buitenpromovendus in vakgroep Informatica) presenteerde begin april in Barcelona op CSEDU 2014 (International Conference on Computer Supported Education) het paper 'An Exercise Assistant for Practical Networking Courses' met als auteurs Jens Haag, Christian Witte, Stefan Karsch, Harald Vranken en Marko van Eekelen. Het paper was voor aanvang van de conferentie al genomineerd voor de best student paper award, en tijdens de sluitingsceremonie van de conferentie werd de award daadwerkelijk toegekend.

Lees meer »

Afstudeerpresentatie John Willems

John Willems presenteert op dinsdag 22 april 2014 om 13.30 uur in Utrecht zijn afstudeerverslag 'Comparison of Data Preprocessing Techniques on Software Sources for Topic Modeling' in het kader van de masterstudie Software Engineering.

Lees meer »

Introductiebijeenkomsten bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde

De eerstvolgende introductiebijeenkomsten van de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde zijn op woensdag 23 april, woensdag 3 september en donderdag 20 november 2014. Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die beginnen aan een van de bacheloropleidingen van Informatica en Informatiekunde. De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Lees meer »

Oproep aan studenten

om zitting te nemen in de opleidingscommissie voor de bacheloropleidingen Informatica.

Lees meer »