Laatste nieuws

Voorlichtingsbijeenkomst master Software Engineering

Op dinsdagavond 13 mei 2014 zijn belangstellenden van harte welkom bij een voorlichtingsbijeenkomst van de nieuwe OU-masteropleiding Software Engineering. De bijeenkomst vindt plaats in studiecentrum Utrecht, maar is ook online te volgen.

Lees meer »

Masterstudenten gezocht voor proeftoets Business Intelligence

Voor de proeftoets van het nieuwe vak Business Intelligence worden studenten gezocht die een van de opleidingen master Business Process Management and IT of Computer Science volgen. Aanmelden kan tot 7 mei. 

Lees meer »

Informatica scoort goed in Keuzegids Deeltijd & Duaal

In de nieuwe Keuzegids Deeltijd & Duaal blijven de OU-opleidingen de best beoordeelde deeltijdopleidingen. De meeste lof is er op de aspecten inhoud, programma en academische vorming. De bachelor Informatica wordt ook gewaardeerd vanwege de communicatie. 

Lees meer »

Winnaar best student paper award CSEDU 2014!

Jens Haag (buitenpromovendus in vakgroep Informatica) presenteerde begin april in Barcelona op CSEDU 2014 (International Conference on Computer Supported Education) het paper 'An Exercise Assistant for Practical Networking Courses' met als auteurs Jens Haag, Christian Witte, Stefan Karsch, Harald Vranken en Marko van Eekelen. Het paper was voor aanvang van de conferentie al genomineerd voor de best student paper award, en tijdens de sluitingsceremonie van de conferentie werd de award daadwerkelijk toegekend.

Lees meer »

Introductiebijeenkomsten bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde

De eerstvolgende introductiebijeenkomsten van de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde zijn op woensdag 23 april, woensdag 3 september en donderdag 20 november 2014. Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die beginnen aan een van de bacheloropleidingen van Informatica en Informatiekunde. De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Lees meer »

Oproep aan studenten

om zitting te nemen in de opleidingscommissie voor de bacheloropleidingen Informatica.

Lees meer »