Faculteit psychologie

Welkom op het vakportaal psychologie. U kunt hier informatie vinden over onderwijs, onderzoek, masterclasses en topics voor professionals.

Onderzoek

 

De faculteit psychologie doet onderzoek op diverse onderzoeksgebieden. Zij hanteert daarbij een vakgebiedoverstijgend onderzoeksprogramma 'The interaction between explicit and implicit strategies for behaviour'.

Op de onderzoekspagina's treft u meer informatie aan.

 

 

Masterclass

 

Van donderdag 27 november 2014 tot en met maandag 1 december 2014 vindt de Masterclass eHealth plaats. 

eHealth is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Veel mensen zoeken via het internet naar informatie over bepaalde aandoeningen of gebruiken apps om calorieën of stappen te tellen. Deze masterclass geeft een overzicht van eHealth vanuit een gezondheidspsychologisch perspectief, waarbij gekeken wordt naar het gebruik van eHealth bij ontwikkeling van gezondheidspsychologische interventies voor preventie en opsporing van aandoeningen, alsmede toepassingen in de patiëntenzorg.

De live sessie is op vrijdag 28 november.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving (rode knop rechtsboven).

Alle masterclasses van Psychologie treft u hier aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professionals

 

Bent u werkzaam in het veld van de psychologie en bent u op zoek naar bijscholing of nascholing?  De Open Universiteit biedt cursussen aan voor het behalen van de Basisaantekening psychodiagnostiek van het NIP en heeft een breed aanbod van cursussen om deficiënties weg te werken voor toelating tot de GZ-opleiding.

Ook zijn een aantal van onze A&O cursussen geaccrediteerd voor de registratie en/of herregistratie in de registers Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.

Daarnaast zijn we actief op het gebied van E-mental health en Coaching. Meer info treft u hier aan.