Blog

« Terug

Doe mee aan een online enquête over het leertraject: Leren en Doceren in de 21e eeuw

Via een online enquête wil het Centre for Learning Sciences and Technologies van de Open Universiteit verwachtingen van belangstellenden peilen met betrekking tot een nieuw aangeboden service, het leertraject: Leren en Doceren in de 21e eeuw.

Bovendien zijn we benieuwd naar overwegingen van geïnteresseerden om eventueel gebruik te maken van deze nieuwe dienst.

Ik zou het erg op prijs stellen als u enkele minuten wilt besteden aan het invullen van deze vragenlijst, die te bereiken is via: https://response.questback.com/veravandenberg/ghh0uyw2eb/

Niet alleen helpt u door het invullen van deze enquête de OU in het optimaliseren van haar producten om beter aan uw wensen te kunnen voldoen. Bovendien werkt u mee aan een afstudeeronderzoek van Vera van den Berg. 

Deze enquête is anoniem, bovendien zullen uw antwoorden in alle vertrouwelijkheid behandeld worden. Het invullen van deze enquête is vrijwillig. U zou ons echter een groot plezier doen enkele minuten vrij te maken om deze enquête uiterlijk 27 mei aanstaande in te vullen.

Wanneer u vragen en/of aanmerkingen heeft betreffende deze enquête, dan zijn we graag bereid deze te beantwoorden en/of mee te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: openu@ou.nl 

Reacties
Trackback URL: